Lisää turvallisuutta kulunvalvontajärjestelmillä Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella

Soita 03 471 6446

JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy myy ja asentaa laadukkaita hälytysjärjestelmiä, kulunvalvontajärjestelmiä ja kameravalvontajärjestelmiä Pirkanmaan ja Keski-Suomen seudulla. Tarjoamme käyttöösi vahvaa turvatekniikan osaamista. Yrityksellämme on turvallisuusalan elinkeinolupa (lupanumero TU/2018/1946) ja kuulumme Suomen Turvaurakoitsijaliittoon.

Älykkäät hälytysjärjestelmät

Hälytysjärjestelmämme tarjoavat paljon enemmän kuin pelkän murtohälyttimen. Järjestelmän ja siihen liitetyn älypuhelimen tai kalenterin avulla voit myös ohjata esimerkiksi rakennuksen lämmitystä, lukitusta, sähköryhmiä ja valaistusta. Järjestelmään voi liittää myös paloilmaisimet, auton hälytinjärjestelmän ja esimerkiksi valvontakameroita.

 

Hälytinjärjestelmästämme voi rakentaa myös toimivan hoitajakutsujärjestelmän tai porttiohjausyksikön. Saat siis enemmän älykkäitä toimintoja kuin perinteinen murtohälytin tarjoaa, ja voit automatisoida monia ennen manuaalisesti hoidettuja asioita.

 

Toimitamme ja asennamme hälytysjärjestelmiä niin laitoksille, yrityksille kuin yksityisille kotitalouksillekin. Etsimme sinulle mielellämme parhaiten tarpeisiisi sopivan järjestelmän. Vieraile liikkeessämme, soita tai lähetä sähköpostia, niin keskustellaan tarkemmin tarpeistasi!

 

Edustamamme valmistajat:

Kulunvalvonta

Tarjoamme monia vaihtoehtoja kulunhallintaan ja kulunvalvontaan. Edustamme laadukkaita tuotemerkkejä ja malleja, kuten Abloy Protec2 Cliq, Iloq S50 ja Vanderbilt. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat myös lukitus- ja oviympäristön tuotteiden asennukset.

Asioi liikkeissämme Mänttä-Vilppulassa tai Jämsässä – tai ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Ammattitaitoiset turvatekniikan asentajamme palvelevat sinua mielellään. Yrityksemme yhteystiedot ja aukioloajat löydät Yritys-sivultamme.

Kameravalvonta

Haluatko olla perillä siitä, kuka liikkuu kiinteistösi tiloissa? Kameravalvonnalla on tutkitusti rikoksia ja ilkivaltaa vähentävä vaikutus. Lisäksi voit turvata toimintaasi esimerkiksi vahingon varalta.

 

Myymme ja asennamme laadukkaat kameravalvontajärjestelmät yritysten liike- ja toimitiloihin sekä yksityishenkilöiden koteihin ja vapaa-ajanasuntoihin. Asiakaskuntaamme kuuluu myös laitoksia ja julkisen sektorin toimijoita.

 

Tutustu edustamiimme Dahua-kameravalvontatuotteisiin ja kysy lisää henkilökunnaltamme puhelimitse tai sähköpostitse. Voit myös varata suunnittelukäynnin liikkeeseemme Mänttä-Vilppulassa tai Jämsässä.