Kameravalvonta ja valvontajärjestelmät joustavasti Pirkanmaalle ja Keski-Suomeen

Yhteystiedot

JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy myy ja asentaa laadukkaan kameravalvonnan ja luotettavat hälytysjärjestelmät Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa.

 

Tarjoamme käyttöösi vahvaa turvatekniikan osaamista. Yrityksellämme on turvallisuusalan elinkeinolupa (lupanumero TU/2018/1946) ja kuulumme Suomen Turvaurakoitsijaliittoon.

Kameroiden ja hälytysjärjestelmien asennuksissa kannattaa aina luottaa ammattilaiseen. Saat kauttamme valvontakamerat ja hälytysjärjestelmät kaikenlaisiin kohteisiin, ja palvelemme erilaisia asiakkaita yrityksistä yksityisiin joustavasti ja varmasti.

 

Ota yhteyttä, niin katsotaan minkälainen valvontajärjestelmä sopisi juuri sinun kohteeseesi.

Hälytysjärjestelmät

Tarjoamme kokonaisvaltaiset hälytysjärjestelmät erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. Hälytysjärjestelmämme ovat paljon enemmän kuin pelkkä murtohälytin, sillä samaan järjestelmään voidaan liittää esimerkiksi kodin valvontakamerat, lukitus ja valaistus. Halutessasi voit hallinnoida kokonaisuutta ja seurata kotisi tai muun kiinteistösi turvallisuustilannetta matkapuhelimen avulla.

 

Asennamme hälytysjärjestelmät joustavasti Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa esimerkiksi laitoksille, yrityksille ja yksityisille kotitalouksille. Kerro, miten voimme palvella sinua! Räätälöimme hälytysjärjestelmät niin, että ne palvelevat asiakkaittemme tarpeita mahdollisimman kattavasti ja monipuolisesti.

Lue lisää

Valvontakamerat

Valvontakameroiden avulla olet jatkuvasti perillä siitä, kuka kiinteistösi tiloissa ja alueella liikkuu. Ilmoitetulla kameravalvonnalla onkin tutkitusti rikoksia ja ilkivaltaa vähentävä vaikutus.

 

Valvontakamerat ovat toimiva turvallisuusratkaisu monenlaisissa kohteissa aina omakotitaloista syrjässä sijaitseviin loma-asuntoihin. Ne palvelevat ilman muuta myös erilaisia yrityksiä ja yhteisöjä, ja järjestelmät mitoitetaan ja asennetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Palvelemme paljon myös laitoksia ja julkisen sektorin toimijoita.

 

Edustamme muun muassa laadukkaita Dahua-kameravalvontatuotteita. Tutustu kameravalvonta-asennuksiin tarkemmin ja ota yhteyttä, jos kiinteistön valvonnan parantaminen kiinnostaa.