Portti- ja puomikoneet asennuksineen Pirkanmaalle ja Keski-Suomeen

Ota yhteyttä

Porttiautomatiikan asiantuntija JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy asentaa portti- ja puomikoneet luotettavasti Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla.

 

Toimitamme ja asennamme portti- ja puomikoneistot erilaisille asiakkaille yrityksistä yhteisöihin ja yksityisasiakkaisiin. Kerro meille kohteestasi ja turvallisuustarpeistasi, niin voimme auttaa oikeanlaisen porttiautomatiikan valinnassa.

Tarjoamme kokonaisuuden, joka palvelee varmasti tarpeitasi. Edustamme Nice-portti- ja puomikoneistoja sekä Ovitor-porttikoneistoja. Laadukkaat laitteemme varmistavat joustavan ja sujuvan liikkumiseen kiinteistöön sekä samanaikaisen kulunvalvonnan.  

 

Kysy lisää portti- ja puomiautomatiikasta – olemme palveluksessasi!

Porttiautomatiikka kaikenlaisiin kohteisiin

Porttiautomatiikka on käytännöllinen ja toimiva turvallisuusratkaisu niin yksityis- ja lomakoteihin kuin esimerkiksi yritys- ja teollisuustiloihin. Jos haluat kohentaa kiinteistösi turvallisuutta ja kontrolloida sen alueelle pääsyä estämättä kuitenkaan toivotuilta henkilöiltä joustavaa liikkumista, porttiautomatiikka on valintasi. Me toteutamme automatisoitujen porttien asennukset kaikenlaisiin kohteisiin Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa.

 

Asennamme kovaakin käyttöä sekä Suomen sääoloja kestävät ajoneuvo- että henkilöportit toivotulla kulunhallintatekniikalla. Asiakas valitsee, toimiiko porttiautomatiikka esimerkiksi pääsykoodilla vai mobiili- tai kauko-ohjauksella. Me toteutamme kokonaisuuden toiveidesi mukaan.

Puomikoneistot sisä- ja ulkotiloihin

Puomikoneistot ovat kätevä tapa hallita ja turvata liikkumista esimerkiksi yksityisteillä ja -mailla sekä erilaisissa kiinteistöissä ja tiloissa parkkihalleista kauppakeskusten ulkotiloihin. Voit esimerkiksi estää ja kontrolloida autojen ja muiden ajoneuvojen pääsyä kiinteistön alueelle, mutta mahdollistaa samalla jalankulkijoiden ongelmattoman liikkumisen.

 

Puomi on porttia nopeampi ja ketterämpi tapa rajoittaa liikkumista. Se avautuu porttia nopeammin ja mahdollistaa näin joustavan autoliikenteen turvatulla alueella.

 

Me asennamme puomikoneistot kulunvalvontasysteemeineen sujuvasti ja ripeästi toiveidesi mukaan. Jos pohdit valintaa portin ja puomin välillä, ota yhteyttä! Me autamme tekemään oikean valinnan.