Monipuoliset oviympäristön tuotteet Pirkanmaalle ja Keski-Suomeen

Kysy lisää

JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy myy kaikki tarvitsemasi lukitustuotteet sekä oviympäristön tuotteet ja tarvikkeet. Toimitamme ja asennamme oviympäristötuotteita joustavasti Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa.

 

Lukitustuotteisiimme kuuluvat erilaiset lukot ja avaimet asiakkaiden tarpeiden mukaan, mutta lisäksi voit hankkia kauttamme kaikki muutkin oviympäristön tuotteet ovisilmistä ovikelloihin ja postilaatikoihin.

Yrityksille tärkeitä oviympäristön tuotteita ovat muun muassa pelastustietuotteet.

 

Muista tutustua tarkemmin myös lukkoihin ja muihin lukitustuotteisiimme – hoidamme asennustyöt varmalla ammattitaidolla!

Yksilölliset tuotteet oviympäristöön

Oviympäristön tuotteilla tarkoitetaan kaikkia oven toimintaan lukkojen lisäksi liittyviä muita tuotteita, kuten painikkeita ja vetimiä (myös antibakteerisella pinnoitteella), ovensulkimia, hätäpoistumistuotteita, pikasalpoja, ovikelloja ja ovihälyttimiä, ovisilmiä, erilaisia oven pysäyttimiä, murtosuojarautoja ja saranatappeja.

 

 

Esimerkkituotteita ja toimittajia laajasta valikoimastamme:

 

 

Valikoimistamme löytyy erilaisia lukitustuotteita ja salpoja moniin käyttötarkoituksiin. Tuotteisiimme kuuluvat esimerkiksi riippulukot, kaluste- ja laitelukot, pitkäsulkijat, yleislukot, varmuus- ja lukitusketjut, kiväärisalvat, korvakkeet ja pikasalvat, avainkaapit, kassakaapit, paloturvakaapit ja avaintarvikkeet.

 

Tutustu esimerkiksi näihin:

 

Kattavasta valikoimastamme voit valita yksilölliset tuotteet oviympäristöösi, ja me hoidamme tarvittaessa asennuksen ammattitaidolla. Pyydä lisätietoa kestävistä ja laadukkaista oviympäristötuotteistamme puhelimitse tai sähköpostitse – tai piipahda toimipisteissämme Jämsässä tai Mäntässä.

Turvallisuutta oikeilla lukitus- ja ovituotteilla

Oikeilla oviympäristötuotteilla voit parantaa sisäänkäyntisi ja kotisi turvallisuutta. Esimerkiksi ovisilmät ja murtosuojaraudat lisäävät turvallisuutta ja voivat estää esimerkiksi murtoja. Yritystiloissa ja muissa suuremmissa kiinteistöissä erilaiset pelastustietuotteet ovat ensisijaisen tärkeässä asemassa turvallisuuden kannalta.

 

Kotien ja kaikkien muidenkin kiinteistöjen turvallisuus lähtee tietenkin laadukkaasta lukitusjärjestelmästä, ja meidän lukkoseppämme ovat muun muassa valtuutettuja ABLOY- ja iLOQ-lukkojen asentajia. Voit tilata kauttamme myös esimerkiksi BODA-avaimet sekä monet muut yleisesti käytössä olevat avaimet.

 

Ammattilaistiimimme avullamme valitset oikeat lukitus- ja oviympäristötuotteet – ja teet kodistasi entistäkin turvallisemman paikan.

Lue lisää lukko- ja avaintuotteista