Toimitusehdot lukkoasennuksille ja muille asennustöille Pirkanmaan ja Keski-Suomen seudulla

Soita 03 471 6446

JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy toteuttaa lukkoasennukset, oviautomatiikkatuotteiden asennukset, turvatekniikan tuotteiden asennukset ja sähköurakoinnit Pirkanmaan ja Keski-Suomen seudulla. Asentajamme tulevat avuksesi Mänttä-Vilppulassa ja Jämsässä sijaitsevista toimipisteistämme.

 

Olemme koonneet tälle sivulle asennustöiden ja laskutuksen ehdot. Kerromme mielellämme myös lisää!

Asennustyöt

Tarjoamme asiakkaillemme lukkoasennuksia ja oviautomatiikkatuotteiden asennuksia, hälytys-, kulunvalvonta- ja kameravalvontajärjestelmien asennuksia sekä sähkötöitä.

 

Asennustyön hinta määräytyy voimassaolevan hinnaston mukaan. Hinta sisältää matka-ajan toimipisteemme ja työkohteen välillä. Minimiveloitus on yksi tunti.

 

Työlajien hinnat riippuvat työn vaativuudesta, asentajan koulutustasosta sekä käytettävistä työmenetelmistä ja materiaaleista. Kaikkien työlajien hinnat pitävät sisällään asennustöistä aiheutuvien jätteiden ja vanhojen tuotteiden keräyksen ja kierrätyksen. 

 

Asennustyömme sekä muu toimintamme on sertifioitu ISO 9001 -, ISO 14001 - ja OHSAS 18001 -laatu- ja johtamisjärjestelmän mukaisesti.

 

Matkakulut veloitamme voimassaolevan hinnaston mukaisesti kilometrikorvauksena. Korvaus kattaa ajoneuvojen ylläpitokustannukset, kuten polttoainekulut ja renkaat, sekä autossa mukana kulkevat asennustyökalut, -tuotteet ja -varaosat.

 

Asennuspalvelumme toimii maanantaista perjantaihin kello 8–16.30.

Muina aikoina, kuten viikonloppuisin ja juhlapyhinä, veloitamme asennustöistä lisätyökorvauksen. Kello 16.30–18.30 veloitus on normaali tuntiveloitus + 50 %, seuraavilta tunneilta normaali tuntiveloitus + 100 %. Viikonloppuisin työveloitus on normaali tuntiveloitus + 100 % ja juhlapyhinä normaali tuntiveloitus + 200 %. Työajan keskeytymisestä johtuva pikatyölisä, esimerkiksi oven aukaisu, maksaa 60 €, joka lisätään normaaliin tuntiveloitukseen.

 

Asennustyön lajista riippuen työmme osuudesta on mahdollista hakea kotitalousvähennystä.

Laskutus

Paperin kulutusta vähentääksemme lähetämme laskumme pääsääntöisesti verkkolaskuna tai sähköpostilla. Kaikkiin laskuihin lisätään hinnaston mukainen laskutuslisä. Kirjeitse lähetettävistä laskuista veloitamme lisäksi 2 € suuruisen paperilaskulisän.

 

Tarkistamme luottotiedot uusilta laskutusasiakkailta ennen laskutusta. Yksityishenkilöiltä pyydämme tarkastusta varten henkilötunnuksen ja yrityksiltä y-tunnuksen.