Toimitusehdot lukkoasennuksille ja muille asennustöille Pirkanmaan ja Keski-Suomen seudulla

Ota yhteyttä

JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy toteuttaa lukkoasennukset, oviautomatiikkatuotteiden asennukset, turvatekniikan tuotteiden asennukset ja sähköurakoinnit Pirkanmaan ja Keski-Suomen seudulla.

Asentajamme tulevat joustavasti avuksesi!

 

Olemme koonneet tälle sivulle asennustöiden ja laskutuksen ehdot. Kerromme mielellämme myös lisää.

Asennustyöt

Asennustyön hinta määräytyy voimassa olevan hinnaston mukaan. Hinta sisältää matka-ajan toimipisteemme ja työkohteen välillä. Minimiveloitus on yksi tunti.

 

Työlajien hinnat riippuvat työn vaativuudesta, asentajan koulutustasosta sekä käytettävistä työmenetelmistä ja materiaaleista. Kaikkien työlajien hinnat pitävät sisällään asennustöistä aiheutuvien jätteiden ja vanhojen tuotteiden keräyksen ja kierrätyksen.

 

Matkakulut veloitamme voimassa olevan hinnaston mukaisesti kilometrikorvauksena. Korvaus kattaa ajoneuvojen ylläpitokustannukset, kuten polttoainekulut ja renkaat, sekä autossa mukana kulkevat asennustyökalut, -tuotteet ja -varaosat.

 

Asennustyömme sekä muu toimintamme on sertifioitu ISO 9001 -, ISO 14001 - ja OHSAS 18001 -laatu- ja johtamisjärjestelmän mukaisesti.

Joustava palvelu

Asennuspalvelumme normaali työaika on maanantaista perjantaihin kello 8–16.30. Muina aikoina, kuten viikonloppuisin ja juhlapyhinä, veloitamme asennustöistä lisätyökorvauksen.

  • Kello 16.30–18.30 veloitus on normaali tuntiveloitus + 50 %, seuraavilta tunneilta normaali tuntiveloitus + 100 %.
  • Viikonloppuisin työveloitus on normaali tuntiveloitus + 100 % ja juhlapyhinä normaali tuntiveloitus + 200 %.

Työajan keskeytymisestä johtuva pikatyölisä, esimerkiksi oven aukaisu, maksaa 60 €, joka lisätään normaaliin tuntiveloitukseen.

 

Asennustyöstä riippuen työmme osuudesta voi olla mahdollista hakea kotitalousvähennystä.

Laskutus

Paperin kulutusta vähentääksemme lähetämme laskumme pääsääntöisesti verkkolaskuna tai sähköpostilla. Kaikkiin laskuihin lisätään hinnaston mukainen laskutuslisä. Kirjeitse lähetettävistä laskuista veloitamme lisäksi 2 € suuruisen paperilaskulisän.

 

Tarkistamme luottotiedot uusilta laskutusasiakkailta ennen laskutusta. Yksityishenkilöiltä pyydämme tarkastusta varten henkilötunnuksen ja yrityksiltä y-tunnuksen.