Kiinteistön kulunvalvontajärjestelmä Jyväskylässä, Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa

Yhteystiedot

JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy on kulunhallinnan ja kulunvalvonnan varma osaaja. Tarjoamme monipuoliset kulunvalvontaratkaisut joustavasti Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella.

 

Kiinteistönomistajan tai yrityksen on usein oltava kartalla siitä, kuka kiinteistön tiloissa liikkuu ja mihin aikaan. Tasokkaan kulunhallintajärjestelmän avulla voit hallita liikkumista kiinteistössäsi mistä päin maailmaa tahansa.

Tarjoamme monia vaihtoehtoja kulunhallintaan ja -valvontaan.

 

Edustamme laadukkaita tuotemerkkejä, kuten ABLOY, iLOQ, Dahua ja Vanderbilt. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää kulunvalvontajärjestelmistämme!

Tarpeisiisi räätälöidyt ratkaisut

Kulunvalvontajärjestelmän tarkoitus on estää ulkopuolisten pääsy kiinteistöön tai tilaan sekä samalla valvoa ja ohjata ovien tilaa ja käyttäjiä. Kiinteistön kulunvalvontajärjestelmä sopii käytettäväksi sekä sellaisiin kohteisiin, joissa on yksi yksittäinen ovi, että laajempiin kohteisiin, joissa on kymmeniä tai jopa satoja ovia. Tarjoamme laadukkaat ja tehokkaat kulunvalvontajärjestelmät kiinteistöjen turvallisuuden ja kulunvalvonnan hallintaan. Toimialueeseemme kuuluvat Jämsä, Mänttä-Vilppula, Keuruu, Jyväskylä, Orivesi, Virrat, Alavus, Ähtäri, Muurame, Korpilahti, Ruovesi, Petäjävesi, Kuhmoinen, Pirkanmaa ja Keski-Suomi.

 

Kiinteistön kulunvalvontajärjestelmä

Kulkuoikeuksia voidaan hallita paikallisesti, etäyhteydellä tai tilavarausjärjestelmän tai muun ohjelmistointegraation kautta. Kulunvalvontajärjestelmän ansiosta mekaanisia avaimia ei tarvitse jakaa käyttäjille ja kaikki kulkuoikeudet ja mahdolliset kalenteriohjaukset ovat aina reaaliaikaisesti muutettavissa. Kulunvalvontajärjestelmät ovat suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan kiinteistön hallintaa ja turvallisuutta. Järjestelmämme mahdollistavat tarkan valvonnan ja seurannan siitä, kuka saa liikkua missäkin tiloissa ja milloin.

 

Tarjoamme erilaisia kulunvalvontajärjestelmiä asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Osassa edustamistamme järjestelmistä on valmiit integraatiot esimerkiksi Asion tilavarausjärjestelmiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan kulunvalvontajärjestelmän. Tarjoamme myös asennus-, huolto- ja ylläpitopalveluita varmistaaksemme järjestelmän toimivuuden ja luotettavuuden

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
 

Laadukkaat kulunvalvontajärjestelmät

Me tarjoamme monipuoliset ratkaisut erilaisten asiakkaiden kulunhallintatarpeisiin. Edustamme laadukkaita järjestelmiä, kuten ABLOY, iLOQ, Dahua ja Vanderbilt.

 

Esimerkkejä ja lisätietoja tuotteistamme: