Turva- ja sähköalan konsultointipalvelut Pirkanmaalle ja Keski-Suomeen

Ota yhteyttä

JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy tarjoaa luotettavat ja monipuoliset turva- ja sähköalan sekä automatiikan konsultointipalvelut Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa.

 

Vuonna 2013 perustettu yrityksemme on turvallisuustekniikan sekä sähköalan asiantuntija. Olemme pitkän linjan turvatekniikkayritys, ja hallussamme ovat muun muassa ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001 -laatu- ja johtamisjärjestelmän sertifikaatit, Turvallisuus- ja kemikaaliviraston myöntämät A-ryhmän sähköurakointioikeudet sekä turvallisuusalan elinkeinolupa. Kuulumme Suomen Turvaurakoitsijaliittoon.

Vankka käytännön kokemus sähkö- ja turvallisuusalalta on hionut meistä luotettavia ja monipuolisia konsultteja. Voit tilata meiltä sekä turvallisuus-, esteettömyys-, sähkö- ja automatiikkakonsultoinnin sekä halutessasi myös konkreettiset työt. Kysy lisää!

Turvallisuus- ja esteettömyyskonsultointi

Tarjoamme monipuolista turvallisuus- ja esteettömyyskonsultointia muun muassa yrityksille, yhteisöille ja julkiselle sektorille Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa.

 

Yrityksemme työllistää kokeneita turvallisuustekniikan asiantuntijoita, joten pystymme auttamaan sinua löytämään parhaat turvallisuusratkaisut kohteeseesi. Tarkastelemme turvallisuutta kokonaisuutena aina lukitusjärjestelmistä kuluvalvontaan ja mahdollisiin hälytysjärjestelmiin sekä muihin yksityiskohtiin.

 

Lisäksi autamme sinua löytämään parhaat esteettömät ratkaisut erilaisiin tiloihin ja kiinteistöihin. Otamme esteettömän liikkumisen ohella huomioon myös koko kiinteistön ja sen käyttäjien turvallisuuden, ja yhdistämme turvallisuuden ja esteettömyyden saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Lue lisää

Sähkö- ja automatiikkakonsultointi

Sähkötöiden ja automatiikan asiantuntijoina konsultoimme sinua vahvalla ammattitaidolla kiinteistöjen sähkö- ja automatiikkaratkaisuista.

Annamme kohdekohtaista neuvontaa sähkötilanteesta ja muutoksista, joita sähkötöissä mahdollisesti kannattaisi tehdä. Päämääränä on turvallinen ja toimiva sähköjärjestelmä kiinteistöön.

 

Oikeilla automatiikkaratkaisuilla voidaan helpottaa kiinteistön käyttäjien arkea ja parantaa elämänlaatua – meidän avullamme valitset oikean automatiikan kiinteistöösi.

Lue lisää