Tehokkaat lukitusjärjestelmät ja kulunvalvonta Pirkanmaalle ja Keski-Suomeen

Yhteystiedot

JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy tarjoaa lukitusjärjestelmät ja -ratkaisut sekä luotettavan kulunvalvonnan joustavasti Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella.

 

Palvelutarjontaamme kuuluvat laadukkaat mekaaniset lukitusratkaisut sekä korkeatasoiset älylukitus- ja mobiiliavausjärjestelmät.

 

Toteutamme kulunvalvontajärjestelmät asiakkaiden toiveiden mukaan.

Saat meiltä lisäksi oviympäristötuotteet ja muut lukitustuotteet.

 

Ammattitaitoiset lukkosepät asentavat järjestelmämme ja tuotteemme. Yrityksemme kautta saat myös ABLOY- ja BODA-avaimet sekä muut yleiset avaimet.

 

Löydämme lukitus- ja kulunhallintaratkaisut sekä isoihin että pieniin tarpeisiin – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mekaaniset lukitukset ja älylukitukset

Lukitusratkaisut jaotellaan mekaanisiin, digitaalisiin ja sähköisiin tai älykkäisiin. On tärkeä miettiä jo hankintavaiheessa kohteen käyttötarkoitukseen ja toivottuun turvallisuustasoon parhaiten sopiva ratkaisu.

 

Meiltä löytyy laaja valikoima kaikentyyppisiä lukitusratkaisuja perinteisistä mekaanisista lukoista aina mobiililukitusratkaisuihin saakka. Saat meiltä muun muassa ABLOY-lukitusjärjestelmät, YALE-älylukot ja digitaaliset iLOQ-lukitusjärjestelmät. Sarjoitamme myös rakennus-, kaluste- ja riippulukot haluamallesi ABLOY- avaimelle. 

 

Asennamme ja huollamme kaikki lukitus- ja turvatekniikkatuotteet ammattitaidolla. Asentajamme ovat koulutettuja, ABLOY®- ja iLOQ-valtuutettuja lukkoseppiä. Ammattitaitomme kattaa myös muiden valmistajien järjestelmät.

Luotettava kulunvalvonta

Kulunvalvontajärjestelmillä voidaan antaa eri tasoisia kulkuoikeuksia käyttäjille joko kulkutunnisteen, pin-koodin tai mobiiliavaimen avulla. Kulkuja ja ovien tilaa pystytään seuraamaan ja muokkaamaan reaaliaikaisesti. Nykyään myös tilavarausjärjestelmiä integroidaan ohjaamaan kulunvalvontajärjestelmää.

 

Tarjoamme monipuoliset vaihtoehdot kulunhallintaan ja -valvontaan. Edustamme laadukkaita kulunvalvontajärjestelmiä ja -tuotteita merkeiltä kuten Abloy Protec2 Cliq, Iloq S50 ja Vanderbilt.

 

Tehokkaalla kulunvalvonnalla sekä yksityishenkilöt, yritykset että yhteisöt voivat tehostaa kiinteistönsä turvallisuutta. Luomme kulunvalvontajärjestelmät asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

Tutustu kulunvalvontapalveluihimme tarkemmin ja ota yhteyttä!

Monipuoliset oviympäristötuotteet

Oviympäristön tuotteilla tarkoitetaan lukon ja avaimen lisäksi muita ovessa ja sen ympäristössä olevia ratkaisuja. Meiltä saat muun muassa ovensulkimet, painikkeet, vetimet, ovisilmät ja monet muut tuotteet.

 

Toimitamme kattavat oviympäristötuotteet joustavasti ja hoidamme niiden asennukset ammattitaidolla Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella.