Tehokkaat palonsulkujärjestelmät Pirkanmaalle ja Keski-Suomeen

Ota yhteyttä

JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy asentaa toimivat palonsulkujärjestelmät kaikenlaisiin tiloihin Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Voit tilata meiltä palonsulkujärjestelmät esimerkiksi liike- ja toimistorakennuksiin sekä julkisiin tiloihin. Ne suunnitellaan ja asennetaan yksilöllisesti kiinteistön mukaan.

 

Jos tulipalo osuu kohdalle, oikein asennettu palonsulkujärjestelmä voi pelastaa ihmishenkiä.

Me hoidamme asennustyöt vahvalla kokemuksella ja noudatamme asennustöissämme sekä Suomen lakia että alan turvallisuussäädöksiä.

 

Valikoimaamme kuuluvat muun muassa Abloyn palonsulkutuotteet. Tutustu järjestelmiin tarkemmin ja kysy rohkeasti lisätietoa siitä, miten voimme parantaa kiinteistösi paloturvallisuutta!

Esteettömyyden ja paloturvallisuuden yhdistäminen

Monissa julkisissa tiloissa ja liiketiloissa aina hotelleista kauppakeskuksiin ja sairaaloihin esteettömyys on ehdoton vaatimus käyttömukavuudelle. Tulipalotilanteessa täysin avoimet ja esteettömät tilat ovat kuitenkin vaaraksi, sillä esteettömyys mahdollistaa tulen nopean leviämisen. Siksi osa kiinteistön ovista onkin varustettava tehokkaalla palonsulkujärjestelmällä.

 

Järjestelmän savunilmaisin reagoi savuun sekä tuleen ja laukaisee kiinteistöön asennetun palonsulkujärjestelmän. Järjestelmä sulkee automaattisesti niin sanotut osastoivat ovet tulipalon sattuessa. Näin tulen leviäminen estyy.

 

Me autamme yrityksiä ja yhteisöjä palonsulkujärjestelmän toteutuksessa ja hoidamme asennuksen sujuvasti ja varmasti. Paloturvallisuus vaatii aina tilojen mukaan räätälöityjä ratkaisuja, jotka onnistuvat meiltä ongelmitta.

Luotettavat aukipitolaitteet ja ovensulkimet

Ovien aukipitolaitteet ja ovensulkimet mahdollistavat ovien oikeanlaisen toiminnan hätätilanteessa. Meiltä saat nämä tuotteet luotettavin asennuksin, samoin kuin muutkin oviympäristötuotteet, kuten pelastustietuotteet.

 

Ovensulkimen avulla ovi sulkeutuu esimerkiksi tulipalotilanteessa tai sähkökatkoksen aikana – sekä manuaalisesti sulkupainiketta painamalla. Normaalitilassa se voidaan myös jättää osittain auki haluttuun asentoon.

 

Ovensulkimet varmistavat, että ovi sulkeutuu halutulla tavalla, mutta ei silti ole tarpeen tullen raskas tai hankala avata. Saat meiltä sekä aukipitolaitteet että sulkimet erilaisiin oviin – kysy lisää!