Monipuoliset hälytysjärjestelmät Pirkanmaalle ja Keski-Suomeen

Yhteystiedot

JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy:n monipuolisiin turvallisuustuotteisiin kuuluvat kattavat hälytysjärjestelmät, joita myymme ja asennamme Pirkanmaan ja Keski-Suomen seudulle.

 

Toimitamme monipuolisia hälytysjärjestelmäkokonaisuuksia, jotka kattavat kodin tai muun kiinteistön turvallisuuden monelta kantilta. Edustamme korkeatasoisia ja kokonaisvaltaisia järjestelmiä tunnetuilta kansainvälisiltä valmistajilta, kuten Vanderbilt ja Jablotron.

Suomen Turvaurakoitsijaliittoon kuuluva yrityksemme asentaa hälytysjärjestelmät niin laitoksille, yrityksille kuin yksityisille kotitalouksillekin luotettavasti. Toteutamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden, ja asennamme halutessasi samalla myös laadukkaan kameravalvonnan. Kysy lisää!

Tarpeisiisi räätälöity hälytysjärjestelmä

Monipuoliset hälytysjärjestelmämme pitävät sisällään perinteisen murtohälyttimen lisäksi paljon muitakin toimintoja, ja voimme räätälöidä kokonaisuuden joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan.

 

Turvajärjestelmän ja siihen liitetyn matkapuhelimen tai kalenterin avulla voit ohjata esimerkiksi rakennuksen lämmitystä, lukitusta, sähköryhmiä ja valaistusta. Järjestelmään voi liittää myös muun muassa paloilmaisimet, auton hälytinjärjestelmän ja valvontakamerat. Pysyt kokonaisvaltaisesti kartalla kiinteistösi turvallisuustilanteesta.

 

Hälytinjärjestelmästään voi yhdistää myös esimerkiksi hoitajakutsujärjestelmän tai porttiohjausyksikön. Kattava järjestelmä tarjoaa paljon enemmän älykkäitä toimintoja kuin perinteinen murtohälytin, ja automatisoimalla toimintoja pystyt kohentamaan asumismukavuuttasi.

Huippuluokan turvallisuusjärjestelmät

Edustamme hälytysjärjestelmiä huippuluokan kansainvälisiltä valmistajilta. Saat kauttamme muun muassa laadukkaat Vanderbilt-, Jablotron-, AJAX- ja Dahua-hälytysjärjestelmät.

 

Jablotron-hälytykset edustavat älykkäiden hälytysjärjestelmien kärkipäätä, ja ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi omakotitalon turvaamiseen. Valmistajalta löytyy sopivat hälytysjärjestelmät myös huoneistoihin sekä liiketiloihin. Pystyt hallinnoimaan järjestelmääsi mistä päin maailmaa tahansa valmistajan oman mobiilisovelluksen avulla, ja hälytysten lisäksi voit ohjata esimerkiksi kodin valaistusta, autotallia ja monia muita kodin toimintoja.

 

Myös Vanderbilt edustaa älykkäiden turvallisuus- ja hälytysjärjestelmien kärkipäätä. Tutustu tarkemmemmin myös palkittuun AJAXin langattomaan hälytysjärjestelmään ja Dahuan hälytysjärjestelmään.

 

 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!