Automatiikka- ja sähkökonsultointi Pirkanmaalle ja Keski-Suomeen

Ota yhteyttä

JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy:n ammattitaitoinen tiimi tarjoaa automatiikan ja sähköpuolen kattavat konsultointipalvelut Pirkanmaalle ja Keski-Suomeen.

 

Palvelemme pitkällä kokemuksella sekä yrityksiä, yhteisöjä, yksityisiä asiakkaita että julkista sektoria sähköpuolen tarpeissa. Teemme kohteellesi laaja-alaiset sähkökartoitukset ja -suunnitelmat.

Sähköalan kokeneet asiantuntijamme konsultoivat sinua parhaiden mahdollisten sähköratkaisujen tekemisessä.

Automatiikan asiantuntijoina autamme tekemään kodeista, yritystiloista ja julkisista tiloista käyttäjäystävällisempiä.

 

Annamme suosituksemme automatiikkaratkaisuista, jotka palvelevat parhaiten juuri sinun kiinteistösi käyttäjiä.

Tarjoamme myös turvallisuus- ja esteettömyyskonsultointia. Kysy rohkeasti lisää!

Kattava sähkökonsultointi ja -suunnittelu

Sähkökonsultointi palvelee kaikenlaisia kohteita ja asiakkaita aina uudisrakentajista vanhojen kiinteistöjen ostajiin ja saneeraajiin. Me tutustumme kohteeseen, kartoitamme sen sähköjärjestelmän tilanteen ja annamme ehdotuksemme kyseiselle kohteelle parhaiten sopivasta sähkösuunnitelmasta ja mahdollisista uudistus- ja remonttitarpeista.

 

Sähkökonsultointi kattaa kiinteistön kokonaistilanteen aina sähköasennuksista valaistukseen, pistorasioihin ja lämmityslaitteisiin. Käymme läpi myös esimerkiksi paloturvallisuuden.

 

Sertifioituina sähköalan osaajina me osaamme tarkastella kiinteistösi sähkötilannetta kokonaisvaltaisesti ja ottaa samalla huomioon pienimmätkin yksityiskohdat, jotka voivat tehdä ratkaisevan eron kiinteistön sähköturvallisuudelle, ekologisuudelle ja asumismukavuudelle.

Automatiikkaratkaisujen konsultointi ja kartoitus

Automatiikka voi helpottaa valtavasti arkea esimerkiksi yksityiskodeissa, liiketiloissa ja erilaisissa julkisissa tiloissa. Oikeiden automatiikkaratkaisujen tekeminen voi kuitenkin olla vaikeaa ilman alan kokemusta ja osaamista.

 

Me tarjoamme asiantuntevan automatiikkakonsultoinnin kaikenlaisille asiakkaille Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Älykäs automaatio on mitä parhain tapa parantaa esimerkiksi kiinteistöjen kokonaisvaltaista turvallisuutta ja käyttömukavuutta.

 

Automatiikkakonsultointimme ottaa huomioon kiinteistön toiminnot aina valaistuksesta lukitukseen ja kulunvalvontaan. Teemme automatiikkasuunnitelman toiveidesi mukaan ja hoidamme halutessasi myös käytännön asennustyöt. Kysy lisää!