Tasokkaat sähkötuotteet Pirkanmaalle ja Keski-Suomeen

Ota yhteyttä

JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy tarjoaa sekä monipuoliset sähkötyöt että kattavat sähkötuotteet. Palvelemme Pirkanmaan ja Keski-Suomen seudulla.

 

Myymme kaikki sähkötöissä tarvittavat tuotteet kaapeleista ja johdoista sähkökeskuksiin. Edustamme laadukkaita ja luotettuja tuotemerkkejä. Jos tilaat sähköasennukset, sähkösaneeraukset tai muut sähkötyöt kauttamme, sinun ei tarvitse itse huolehtia materiaalien hankinnasta. Voit halutessasi ostaa laadukkaat sähkötuotteet suoraan meiltä.

Muista, että saat kauttamme myös erilaiset turvallisuustekniikan tuotteet, kuten lukitusjärjestelmät, sekä oviympäristötuotteet ovikelloista alkaen. Mikäli haluat sähköremontin yhteydessä parantaa myös kotisi turvallisuustekniikkaa, se onnistuu ongelmitta.

 

Tutustu tarkemmin monipuolisiin tuotteisiimme ja kysy epäröimättä lisätietoja!

Sähkötuotteemme

Myymme kaikki sähkötöissä, esimerkiksi sähköasennuksissa, tarvittavat tarvikkeet ja tuotteet. Kaikki sähkötuotteemme ovat kestäviä ja turvallisia. Edustamme vain luotettuja sähköalan laatumerkkejä.

 

Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi:

4

  • kaapelit ja johdot

  • sähkökeskukset

  • pistorasiat

  • kytkimet

  • valaisimet

  • jakorasiat

  • sulakkeet

  • lämmityskaapelit ja -patterit.

Kysy meiltä myös muista sähkötuotteista. Jos haluat tutustua tarkemmin valikoimaamme, tule käymään paikan päällä Mäntän tai Jämsän liikkeessämme tai soita. Autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet. 

Sähköalan moniosaaja palveluksessasi

JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy tarjoaa kaiken tarvittavan sähköurakkaasi osaamista ja materiaaleja myöten.

 

Jos etsit osaavaa sähköasentajaa, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous – hoidamme työt sujuvasti alusta loppuun ja tuomme materiaalit mukanamme. Laaja palvelualueemme kattaa sekä Pirkanmaan että Keski-Suomen. Vahvan kokemuksemme ansiosta me osaamme valita oikeat sähkötuotteet kohteeseesi. 

 

Olemme sähköalan kokeneita, sertifioituja osaajia, sillä asennustyömme ja toimintamme on sertifioitu ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001 -laatu- ja johtamisjärjestelmän mukaisesti. Meillä on myös Turvallisuus- ja kemikaaliviraston myöntämät A-ryhmän sähköurakointioikeudet.