Sujuvat sähkötyöt Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa

Ota yhteyttä

JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy toteuttaa monipuoliset sähkötyöt ja myy sähkötuotteet vahvalla ammattitaidolla asiakkaille Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Olemme sähkötöiden kokenut tekijä, ja palvelemme sekä julkista sektoria, yrityksiä että kotitalouksia.

 

Tarjoamme sähköasennuksia, sähkösuunnittelua ja sähköurakointia sertifioidulla osaamisella. Lisäksi teemme sähkötarkastuksia.

Saat yritykseltämme myös kaikki sähkötöissä tarvittavat tuotteet. Edustamme laadukkaita ja tunnettuja tuotemerkkejä.

 

Sekä uudisrakentajat että vanhojen kohteiden saneeraajat saavat meiltä kaikki tarvittavat palvelut ja tuotteet sähköpuolen töihin. On vaivatonta tilata koko palvelupaketti saman katon alta. Pyydä tarjous sähkötöistä tai kysy lisää palveluistamme!

A-ryhmän sähköurakointioikeudet

Palveluvalikoimaamme kuuluvat monipuoliset sähkötyöt ja -urakat aina pienistä asennustöistä laajoihin sähkösaneerauksiin. Teemme sähkötyöt turvallisesti ja laadukkaasti suuriin ja pieniin kohteisiin.

 

Asennustyömme ja toimintamme on sertifioitu ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001 -laatu- ja johtamisjärjestelmän mukaisesti. Meillä on lisäksi Turvallisuus- ja kemikaaliviraston myöntämät A-ryhmän sähköurakointioikeudet.

 

Sertifiointi takaa sen, että hoidamme sähkötyöt laidasta laitaan ammattitaidoilla. Sähköpuolen töissä kokemus on valttia, ja voitkin luottaa kaikenlaisissa sähkötöissä ammattitaitoiseen tiimiimme. Hoidamme urakat aina suunnittelusta viimeistelyyn täsmällisesti ja turvallisesti.

Muista kotitalousvähennys sähkötöistä!

Vakituisessa kodissasi tai loma-asunnossasi tehtävät sähkötyöt voivat oikeuttaa sinut merkittäviin verovähennyksiin. Kotitaloudet voivat saada niin sanottua kotitalousvähennystä, jos ne teettävät sähkötyöt alan ammattilaisella.

 

Kotitalousvähennyksen voi saada vain työn osuudesta – ei siis esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Kun lähetämme sinulle laskun, näet erittelystä työn osuuden.

 

Lisää kotitalousvähennyksen hakemisesta voit lukea verottajan sivuilta. Henkilökuntamme auttaa sinua myös mielellään kaikissa kysymyksissäsi – ota yhteyttä!