Valvontakameroiden asennukset ammattitaidolla Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa

Ota yhteyttä

JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy asentaa hälytysjärjestelmien ohella myös valvontakamerat. Hoidamme kameroiden asennustyöt ammattitaidolla niin yksityiskodeissa, liike- ja yritystiloissa kuin laitoksissakin Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella.

 

Ammattitaidolla asennetuilla, laadukkailla valvontakameroilla voit valvoa jatkuvasti kiinteistösi tapahtumia ja pienentää näin ilkivallan uhkaa. Samalla turvaat kiinteistösi erilaisilta vahingoilta.

Kameroita kannattaa hyödyntää paitsi vakituisessa käytössä olevissa kohteissa myös esimerkiksi loma-asunnoissa. Kameravalvonnan avulla tiedät aina, mitä vapaa-ajan asunnossasi tapahtuu.

 

Asennamme halutessasi samalla kiinteistöösi laajemmankin hälytysjärjestelmän – kysy rohkeasti lisää valvontakameroista ja muista turvallisuusjärjestelmistämme!

Laadukkaiden Dahua-kameroiden asennukset

Tarjoamme valvontakameroissa huippulaatua, sillä edustamme muun muassa Dahua-kameravalvontatuotteita. Dahua on maailman johtava turvalaite- ja valvontakameravalmistaja, ja sen valikoimista löytyy monipuolisesti kameravaihtoehtoja erilaisiin kohteisiin.

 

Dahua tarjoaa sopiva kamerat sekä yksityiskotien valvontaan että vaativampaan käyttöön, esimerkiksi suuriin julkisiin tiloihin tai liike- ja teollisuustilojen valvontaan. Pystymmekin varmistamaan toimivat kameravalvontaratkaisut kaikenlaisiin kohteisiin.

 

Suosittu Dahuan AI-ominaisuus tunnistaa kuvasta ihmisen ja ajoneuvon liikkeet ja haluttaessa siirtää näistä tapahtumista push-hälytysviestin käyttäjälle DMSS-sovellukseen. Ominaisuudella päästään eroon perinteisestä valvontakameroiden liiketunnistuksesta ja sen aiheuttamista vääristä hälytyksistä. Perinteinen liiketunnistus reagoi kuvan muutokseen eikä perustu vastaavaan kuvan älykkääseen analysointiin. Oikeat kohdetunnistukset myös helpottavat tallenteiden selaamista, sillä tunnistuksista saa automaattisesti omat klipit. Näin säästytään perinteiseltä 24/7-tallenteen manuaaliselta selaamiselta. Oheisen videon avulla voit tutustua Dahuan teknologiaan tarkemmin.

 

Kerro meille lisää valvottavasta kohteesta – me hoidamme ammattitaidolla kameravalvonnan suunnittelun ja annamme hinta-arvion asennuksista. Voit luottaa laitteistomme korkeaan laatuun ja henkilökuntamme asennusosaamiseen.

Ammattilaisen asentama kameravalvonta

Erilaisia valvontakameroita on saatavilla helposti esimerkiksi netin kautta, mutta kameravalvontajärjestelmän asentaminen kannattaa jättää mieluiten ammattilaisen tehtäväksi.

 

Jos haluat kameravalvonnan, josta on todellinen hyöty vahinkojen varalle ja ilkivallan torjuntaan, luota ammattitaitoomme. Kun lähdet matkoille, pystyt matkustamaan rauhallisin mielin tietäen, että kameravalvonta toimii halutulla tavalla.

 

Turvallisuustekniikan kokeneina osaajina tiedämme, minkälainen valvontakamera palvelee parhaiten juuri sinua, sekä minne ja miten se kannattaa asentaa. Osaamme suunnata kamerat niin, että niistä on sinulle paras mahdollinen hyöty.