Esteettömyys- ja turvallisuuskonsultointi Pirkanmaalle ja Keski-Suomeen

Ota yhteyttä

JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy tarjoaa monipuolista esteettömyys- ja turvallisuuskonsultointia Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Palvelemme laaja-alaisesti erilaisia asiakkaita aina yrityksistä julkiseen sektoriin ja erilaisiin yhteisöihin sekä kotitalouksiin.

 

Turvallisuusalan kokeneina ammattilaisina me osaamme tarjota kokonaisvaltaiset turvallisuusratkaisut erilaisille asiakkaille.

Tutustumme sekä kohteeseen että asiakkaaseen, ja tarjoamme ratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaan. Olemme apunasi myös luomassa turvallista, täysin esteetöntä tilaa, joka huomioi kaikki tilojen käyttäjät moninaisine tarpeineen.

 

Tutustu tarkemmin konsultointipalveluihimme – ja tilaa meiltä halutessasi myös sähkö- ja automatiikkakonsultointi. Olemme palveluksessasi!

Luotettava turvallisuuskonsultointi ja -suunnittelu

Tarjoamme monipuolista turvallisuuskonsultointia ja -suunnittelua erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. Luomme kokonaisvaltaiset turvallisuussuunnitelmat niin pienille yrityksille kuin suurille julkisen sektorin laitoksille – aina asiakkaan tarpeet huomioiden.

 

Asiakkaana voit itse valita turvallisuuskonsultoinnin sisällön. Suunnittelemme ja kartoitamme halutessasi kohteelle tarpeellisen turvallisuustekniikan, luomme turvallisuussuunnitelman tai tarjoamme turvallisuuskoulutuksen kiinteistön käyttäjille. Turvallisuuteen kuuluu myös toimiva pelastussuunnitelma.

 

Kartoitamme aina tarkkaan kohteen mahdolliset riskit ennen suunnitelman luomista, sillä näin pystymme kattamaan turvallisuuden mahdollisimman monelta kantilta. Ota rohkeasti yhteyttä – tehdään tiloistasi turvalliset sekä vakituisille käyttäjille että vierailijoille.

Laaja-alainen esteettömyyskonsultointi

Etenkin julkisissa ja liiketiloissa esteettömyys on ensisijaisen tärkeä tekijä: se mahdollistaa kiinteistön tasa-arvoisen ja turvallisen käytön. Me autamme sinua luomaan kiinteistön, joka on täydellisen esteetön ja samalla turvallinen.

 

Automatiikan asiantuntijoina me osaamme hyödyntää esimerkiksi oviautomatiikkaa esteettömän tilanteen luomisessa. Löydämme sopivat ratkaisut kaikenlaisiin tiloihin, ja otamme huomioon kaikki yksityiskohdat valaistuksesta opastukseen ja paloturvallisuuteen.

 

Tilaa meiltä esteettömyyskartoitus tiloihisi! Olemme tukenasi esteettömyyden luomisessa aina suunnittelusta varsinaiseen toteutukseen.