Kätevät älylukitukset kiinteistöihin Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa

Ota yhteyttä

JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy asentaa älylukitukset koteihin ja muihin kiinteistöihin Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa.

 

Älylukot ovat kätevä valinta monenlaisiin kiinteistöihin kodeista loma-asuntoihin. Älylukitusta on karkeasti ottaen kolmea tyyppiä: digitaalinen lukitus, älylukot sekä elektroniset- tai sähkölukot. 

Ammattilaisen asentamana ja oikein käytettynä älylukko tarjoaa varman suojan kiinteistöllesi.

 

Tutustu älylukon etuihin ja kysy meiltä rohkeasti apua valinnassa! Saat kauttamme myös perinteiset lukitussysteemit, kuten laadukkaat mekaaniset ABLOY-lukkojärjestelmät.

Digitaaliset lukitusjärjestelmät

Digitaalisella lukituksella tarkoitetaan pääsääntöisesti lukitusjärjestelmää, johon kuuluu on fyysinen avain tai mobiiliavain sekä avainpesä. Ne ohjelmoidaan eli ”sarjoitetaan” tietokoneella tai mobiililaitteella lukostoon. Digitaalinen lukitus ei edellytä sähköllä toimivaa ovea, sillä tunnistamiseen tarvittava sähkö tuotetaan joko kineettisellä energialla tai avaimen sisällä olevalla paristolla. Tällaiset vaihtoehdot sopivat erinomaisesti esimerkiksi taloyhtiöille ja yrityksille sekä julkiselle sektorille.

 

Tarjoamme digitaalisista lukitusratkaisuista Abloy Protec2 Cliq -, Abloy Pulse - sekä ILOQ S5 - ja iLOQ S50 -järjestelmiä.

Älylukot

Älylukolla viitataan yleensä kotitalouksien käyttöön tarkoitettuihin tuotteisiin, jotka mahdollistavat ovien avaamisen mobiilisovelluksella tai kulkutunnisteella sekä koodilla. Lisävarustein tällaista lukkoa voi usein hallita myös etänä.  Älylukot toimivat yleensä paristolla, jolloin oviympäristöä ei tarvitse sähköistää.

 

Valikoimaamme kuuluvat kotitalouksille sopivat Yale-tuoteperheen Doorman- ja Linus-tuotteet.

Elektroniset lukot eli sähkölukot

Elektronisella lukolla tai sähkölukolla tarkoitetaan ovea, jossa sähkölukkoa ohjataan ulkoisella avausjärjestelmällä. Elektronisista lukoista yleisimipiä ovat ohjelmoitavat koodilukot, radiosignaalia käyttävät kaukosäätimet ja puhelinavauksella toimivat laitteet, jotka toimivat joko puhelusta tai bluetooth/NFC-yhteydellä. Sähkölukkoa voidaan ohjata myös lukijalaitteella, joka toimii esimerkiksi sormenjälkitunnistuksella tai kasvojen tunnistuksella.

 

Mobiiliavauksella toimivaan ohjausjärjestelmään voi valita joko maksuttoman tai maksullisen aukaisusoiton. Tällöin tilan käytöstä voidaan haluttaessa periä maksua avaussoitoin yhteydess. Maksullisella puhelinsoitolla voidaan ohjata myös sähköisiä laitteita, kuten taloyhtiöiden pesukoneita.

 

Esimerkkejä tarjoamistamme ratkaisuista: