Korkeatasoiset kääntöovi- ja liukuovikoneistot Pirkanmaalle ja Keski-Suomeen

Kysy lisää

Oviautomatiikka on JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy:n ydinosaamista. Asennamme kääntö- ja liukuovikoneistot vahvalla ammattitaidolla sekä Pirkanmaalla että Keski-Suomessa.

 

Oviautomatiikka valitaan ja asennetaan yksilöllisesti kohteen ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarjoamme kattavat ratkaisut erilaisiin kohteisiin, kuten liike- ja yritystiloihin sekä muihin julkisiin tiloihin. Oviautomatiikkaa on mahdollista hyödyntää myös yksityiskodeissa.

 

Automatisoidut ovet lisäävät asumismukavuutta ja kaikenlaisten tilojen käyttäjäystävällisyyttä.

Valikoimaamme kuuluu laadukkaita ratkaisuja useilta eri valmistajilta. Asennamme Abloyn ja Gilgen kääntö- ja liukuovikoneistot, Dorma-kääntö- ja liukuovikoneistot sekä henkilöportit, sekä Nice-liukuovi- ja nosto-ovikoneistot.

 

Vuodesta 2013 palvellut yrityksemme asentaa ja huoltaa automatisoidut kääntö- ja liukuovet pitkällä kokemuksella. Koneistoihin on mahdollista liittää myös erilaisia turvallisuusratkaisuja, kuten kulunvalvontaa. Hoidamme asennustyöt kokonaisuutena alusta loppuun luotettavasti.

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää erilaisista oviautomatiikkaratkaisuista!

Liukuovet sujuvine asennuksineen

Automaattiset liukuovet tekevät liikkumisesta helppo ja esteetöntä kaikenlaisissa kohteissa ja kaikenlaisille tilojen käyttäjille. Me asennamme laadukkaat liukuovikoneistot erilaisiin kiinteistöihin.

 

Automaattisesti avautuvat ovet valitaan yksilöllisesti tilan mukaan. Valinnassa on otettava huomioon, kuka tilaa käyttää, mitkä ovat käyttäjien tarpeet, missä ovet sijaitsevat ja minkälaisia turvalaitteita ovien yhteyteen on mahdollisesti asennettava. Ovissa on mahdollista hyödyntää esimerkiksi älylukkoja ja kulunvalvontaa.

 

Rakennamme ja asennamme oviautomatiikkakokoisuuden tarpeidesi pohjalta – kysy lisää!

Kääntöovet joka kohteeseen

Myös kääntöoviin on mahdollista yhdistää kätevää automatiikkaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Jos haluat tehdä tiloistasi mahdollisimman esteettömät, joustavat ja käyttäjäystävälliset, automatisoitu kääntöovi voi olla – kohteesta riippuen – toimivin ratkaisu.

 

Automatiikan yksityiskohtia, kuten avaus- ja sulkuaikaa sekä avauskulmaa, voi säädellä. Myös kääntöovien mitoissa, materiaaleissa ja tyyleissä on runsaasti valinnanvaraa, joten löydämme sopivan vaihtoehdon jokaiseen kohteeseen. Me autamme valitsemaan oviautomatiikan, joka palvelee sinua ja kiinteistösi käyttäjiä pitkään.

Henkilöportit eri käyttötarkoituksiin

Henkilöportin avulla voidaan helpottaa kulunvalvontaa ja säädellä pääsyä alueelle. Henkilöportti parantaa tilojen turvallisuutta, sillä sen avulla voidaan varmistaa, että esimerkiksi vain henkilöstö ja ennalta ilmoitetut vieraat pääsevät sisään. Henkilöportteja käytetäänkin monissa paikoissa, esimerkiksi toimistorakennuksissa, sairaaloissa, lentokentillä, rakennustyömailla ja liikuntakeskuksissa. 

 

Henkilöportti voidaan integroida muihin järjestelmiin, kuten hälytysjärjestelmiin ja valvontakamerajärjestelmin. Autamme sinua löytämään kohteeseesi parhaimman ratkaisun – ota yhteyttä!