Lukkoliikkeestämme saat varmat lukitusratkaisut Jämsään, Mänttään, Keuruulle, Jyväskylään ja lähikuntiin

Ota yhteyttä

JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy on lukkoliike, joka myy ja asentaa kestävät ja laadukkaat mekaaniset lukitusratkaisut Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Saat kauttamme perinteiset lukot ja lukitusratkaisut avaimineen luotettavalla asennuksella. Lisäksi myymme ja toimitamme monipuoliset lukitustuotteet aina kassakaapeista avainsäiliöihin.

Tiimistämme löydät muun muassa ammattitaitoiset ABLOY®-valtuutetut lukkosepät. Kaikkien lukkojen ja järjestelmien asennustyöt tekee aina ammattitaitoinen lukkoseppä.

 

Tutustu monipuoliseen palvelu- ja tuotevalikoimaamme ja pyydä rohkeasti tarjous lukitusjärjestelmän asennuksesta. Tarjoamme yksilölliset ratkaisut tarpeisiisi. Meiltä saat myös erilaiset äly- ja mobiililukitusratkaisut – kysy lisää!

Mekaaniset lukot ja muut lukitustuotteet

Perinteinen lukitus eli avainpesä ja avain on aina edullisin, toimintavarmin ja myös turvallinen ratkaisu. Se sopii yksityisille kotitalouksille, asunto-osakeyhtiöille ja yrityksille.

 

Tarjoamme mekaaniseen lukitukseen laadukkaat ja kotimaiset Abloyn mekaaniset lukitusratkaisut sekä Abloyn mekaaniset lukkorungot. Valikoimaamme kuuluvat myös DormaKaban-avainpesä- ja lukkorunkotuotteet sekä muita mekaanisia kalustelukkoja ja riippulukkoja.

 

Kauttamme järjestyvät myös Abloy-lisäavaimet. Mallista riippuen voit saada lisäavaimen mukaasi asioidessasi myymälässämme. Jos kyse on patenttisuojatusta avaimesta, tilaamme lisäavaimen tehtaalta. Saat myös mekaaniset Abloy-lukot haluamallesi Abloy-avaimelle sarjoitettuna.

 

Hoidamme sekä yksittäisten lukkojen asennukset että laajemmat lukitusjärjestelmät muine turvajärjestelyineen asiakkaan toiveiden mukaan.

Muita lukitustuotteittamme ovat esimerkiksi:

1

  • riippu- ja kalustelukot tarvikkeineen

  • kassakaapit

  • avainkaapit

  • avainsäilöt

  • asekaapit

  • paloturvakaapit

  • varmuusketjut sekä lukitusketjut

  • vaijerilukot

  • polkupyörien lukot

  • pika- ja kiväärisalvat.

Laaja valikoima avaimia

Voit hankkia kauttamme erilaiset avaimet, esimerkiksi ABLOY®- ja BODA-lisäavaimet. Saat meiltä myös muut yleisesti käytössä olevat avaimet, kuten Dorma-lisäavaimet.

 

Myymme lisäksi ajoneuvojen siruttomat avaimet. Valikoimistamme löydät lisäksi muut avaintarvikkeet avaimenperistä avainmerkkeihin. Soita tai tule käymään toimipisteissämme – annamme mielellämme lisätietoa avaintuotteistamme.

Lukkoliike sujuviin lukkoasennuksiin

Hoidamme lukkojen ja lukitusjärjestelmien asennukset joustavasti ja palvelualueeseemme kuuluu: Mänttä-Vilppula, Jämsä, Keuruu, Jyväskylä, Kuhmoinen, Korpilahti, Muurame, Petäjävesi, Ruovesi, Juupajoki, Orivesi, Virrat ja Ähtäri. Asennustyöt toteuttaa aina luotettava lukkoseppä. Teemme laadukasta työtä ja takaamme asennuksen kestävyyden.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous asennuksesta! Asennus- ja huoltopalvelumme on käytettävissä normaalisti maanantaista perjantaihin kello 8–16.30, mutta jos kyse on kiireisestä asennustyöstä, työskentelemme tarvittaessa myös iltaisin, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä