Monipuolinen ovi- ja porttiautomatiikka Pirkanmaalle ja Keski-Suomeen

Ota yhteyttä

Turvallisuustekniikkaan erikoistuneen JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy:n kautta saat ovi- ja porttiautomatiikan kaikenlaisiin tarpeisiin Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla.

 

Tarjoamme automatiikkaa laidasta laitaan erilaisiin kohteisiin. Asennamme kääntö- ja liukuovikoneistot, henkilöportit, portti- ja puomikoneet, nosto-ovikoneet sekä palonsulkujärjestelmät asiakkaan toiveiden mukaan.

Autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen ovi- tai porttiratkaisun kohteeseesi – ja hoidamme tietenkin asennustyöt varmalla ammattitaidolla. Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita yritys- ja yksityisasiakkaista yhteisöihin.

 

Tutustu tarkemmin portti- ja oviautomatiikkaan ja kysy lisää tai pyydä tarjous!

Kääntö-, liukuovi- ja nostokoneistot

Erilaiset kääntö-, liukuovi- ja nostokoneistot ovat osa oviautomatiikkaa. Asennamme toivotut ovikoneistot joustavasti erilaisiin tiloihin, aina ostoskeskuksista julkisiin tiloihin. Takaamme laadukkaat asennustyöt ja toimivat kääntö- ja liukuovet.

 

Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja erilaisiin automaattisesti avautuviin oviin. Sopivan mekanismin valinta riippuu tilasta, käyttäjistä, ovien sijainnista, tarvittavista turvajärjestelmistä ja monista muista tekijöistä. Me autamme oikean ovikoneiston valinnassa.

 

Tiesithän, että taloyhtiöt voivat saada ARAn esteettömyysavustuksen asennuttaessaan ratkaisuja, jotka mahdollistavat liikuntarajoitteisten pääsyn asuinrakennukseen, siinä oleviin asuntoihin tai muihin yhteisiin tiloihin. Tällaisiin ratkaisuihin kuuluu esimerkiksi ulko-ovien automatisointi.

Lue lisää

Portti- ja puomikoneet sekä henkilöportit

Portti- ja puomijärjestelmät sekä henkilöportit ovat hyvä valinta monenlaisten kohteiden turvaamiseen. Hoidamme portti- ja puomikoneiden sekä henkilöporttien asennukset luotettavasti Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Voit tilata meiltä myös porttikoneiden huoltopalvelut.

 

Tarjoamme monipuoliset ratkaisut erilaisiin kohteisiin, ja koneiden lisäksi asennamme myös muut tarvitsemasi porttiturvallisuusratkaisut, kuten tehokkaan kulunhallinnan. Tutustu tarkemmin portti- ja puomikoneisiin – ja kysy rohkeasti lisää asennuksista.

Lue lisää

Palonsulkujärjestelmät

Palonsulkujärjestelmät ovat ensisijaisen tärkeitä erilaisten kiinteistöjen paloturvallisuudelle. Hätätilanteessa oikein asennetut, laadukkaat sulkujärjestelmät pelastavat henkiä.

 

Asennamme ensiluokkaiset palonsulkujärjestelmät kaikenkokoisiin kiinteistöihin Suomen lakeja ja säädöksiä noudattaen. Ne mahdollistavat normaalin esteettömän liikkumisen kohteessa, mutta tulipalotilanteessa osastoivat ovet estävät palon leviämisen.