Turvalliset sähköasennukset ja -saneeraukset Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa

Yhteystiedot

JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy hoitaa sähköasennukset ja -saneeraukset vahvalla kokemuksella Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa.

 

Tarjoamme monipuoliset sähköpuolen palvelut kaikenlaisille asiakkaille aina yksityisasiakkaista yrityksiin, yhteisöihin ja julkiseen sektoriin. Saat kaiken tarvittavan saman katon alta, sillä myymme myös sähkötöissä tarvittavat sähkötuotteet – asiakkaan ei itse tarvitse huolehtia tarvikehankinnoista.

Voit tilata tiimiltämme sekä pienet sähköasennukset ja -korjaukset että laajemmat saneeraustyöt. Sertifioitu yrityksemme hoitaa työt vahvalla ammattitaidolla.

 

Jos haluat sähköremontin yhteydessä asentaa kiinteistöösi myös turvatekniikkaa, sekin hoituu yritykseltämme. Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Monipuoliset sähkötyöt

Sähköpuolen ydinosaamistamme ovat sähköasennukset sekä sähkösaneeraukset kaikenlaisissa kohteissa aina yksityisasunnoista liiketiloihin ja julkisiin tiloihin.

 

Palvelutarjontaamme kuuluvat muun muassa:

3

  • sähkökorjaukset

  • uudissähkötyöt ja sähköasennukset

  • sähkösaneeraustyöt

  • sähkötarkastukset

  • sähkösuunnittelutyöt

  • sähkölaite- ja kiinteistöautomaatiokorjaukset.

Voit ottaa meihin yhteyden kaikenlaisissa sähköpuolen tarpeissa.

Kattavat sähkösaneeraukset

Vanhemmat kiinteistöt saattavat vaatia sähköremonttia tai täydellistä sähkösaneerausta. Sähköjärjestelmä ei ole turvallinen ikuisesti, ja iäkäs sähköjärjestelmä voikin olla sekä vaarallinen että hankaloittaa asumista. Sähkösaneerauksella me päivitämme kiinteistösi sähköt nykypäivään.

Uudistamme sähköjärjestelmät kokonaisvaltaisesti ja vaihdamme esimerkiksi johdotukset. Saneerauksen yhteydessä vaihdamme myös sähkökeskuksen uuteen.

 

Voimme käydä läpi yhdessä, mitä kaikkea kodin sähkökalusteista kannattaa uusia saneerauksen yhteydessä. Sähkösaneerattu koti on paitsi turvallinen myös ekologisempi ja asumismukavuudeltaan entistä ehompi.

Uudiskohteiden sähköasennukset

Palvelemme uudiskohteiden rakentajia sähköasennustarpeissa. Jos rakennat esimerkiksi omakotitaloa tai vapaa-ajanasuntoa, me voimme hoitaa sähköasennustyöt alusta loppuun vahvalla ammattitaidolla, joustavasti koko Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella.

 

Teemme mielellämme myös pienemmät sähköasennustyöt, ja pystymme reagoimaan kiireisiin asennustarpeisiin nopeallakin aikataululla. Älä ryhdy itse asennustöihin vaan pyydä ammattilainen paikalle!

 

Toteutamme lisäksi sähkötarkastukset ja uudiskohteiden sähkösuunnittelun tarpeidesi mukaan – kysy lisää!